DOFTPINNAR

OM DOFTPINNARNA FRÅN K. LUNDQVIST: 

Vad är doftpinnar (doftspridare): De doftpinnar K. LUNDQVIST tillverkar är av högsta kvalitet och det är busenkelt att använda dessa. I leveransen får man en flaska som är fylld med vår doftolja och 10 stycken pinnar, varav det kallas för doftpinnar. Pinnarna placeras i behållaren och fungerar som en katalysator för doftoljan. Doften sprids direkt i luften och fyller i de flesta fall ett helt rum med väldoft!

Visste du att du väljer hur mycket doft du vill ha i hemmet själv? Antal pinnar du använder bestämmer doftstyrkan. Fler pinnar (mer doft) Färre pinnar (mindre doft)

Rekommendationer: För att dina pinnar ska ge full effekt och räcka länge bör du undvika att placera behållaren i drag, i rum med hög luftfuktighet eller där luften rör på sig mycket. Vänd på pinnarna varannan vecka, eller när doften börjar avta. I de undersökningar K. LUNDQVIST gjort är livslängden i snitt 5 månader. Deras pinnar är tillverkade av vass och kloggar inte igen.

VARNING: Doftoljan kan ge fettfläckar och ska därmed inte komma i kontakt med textilier, väggar, golv eller andra föremål. Dem ska vara fria i luften under hela perioden de absorberar oljan 

Observera att doftpinnarna sköter jobbet med doftspridningen. Dessa ska inte tändas!

 

Produkter
Övrigt
Svenska English